Veldeman

Om onze website optimaal te kunnen gebruiken, raden we u aan om uw browser te updaten naar een recentere versie.

Plaatser vloerbekleding

Dendermonde - onbepaalde duur

Wie we zijn

Kijk naar je woning en je ziet de wereld van Veldeman. Bij ons kunnen particulieren en bedrijven terecht voor alle interieurprojecten, van schilderwerken over decoratie tot totaalrenovaties, inclusief schrijnwerk op maat en vloerbekleding. We zijn een gezond en groeiend familiebedrijf met een passie voor kwaliteitsvolle afwerking. We transformeren zowel privéwoningen als scholen, handelszaken of overheidsgebouwen. Veldeman is een werkgever die tegelijk stabiel en betrouwbaar is maar ook een vlotte en informele cultuur heeft, gebaseerd op respect voor de mensen die elke dag kleur geven aan de projecten van onze klanten.


Solliciteer nu
vacature-image

Functieomschrijving

Je plaatst soepele kunststofvloeren (linoleum, tapijt, pvc) met oog voor detail. Onze klanten zijn kantoren, scholen, handelszaken... Je werkt hoofdzakelijk op werven in de regio Oost-Vlaanderen.

Profiel

  • Doordat je een gedegen ervaring hebt met het plaatsen van lino, vast tapijt en/of pvc kan je perfect zelfstandig werken.
  • Je kan nauwkeurig werken.
  • Je werkt graag in teamverband en vindt het belangrijk om afspraken na te komen.
  • Je bent op zoek naar een samenwerking voor lange termijn.

Wij bieden

Als het mag vooruitgaan is deze job iets voor jou: in deze functie zie je snel de resultaten van je werk. Bovendien werk je in een fijn team en binnen een groeiend en dynamisch bedrijf waar je de nodige vrijheid krijgt. Voor elke medewerker voorzien we de nodige opleiding bij de start in de job.

Heb je vragen over deze functie?

Diane Suykens
HR Business Partner

Stel uw vraag