Veldeman

Om onze website optimaal te kunnen gebruiken, raden we u aan om uw browser te updaten naar een recentere versie.

Projectleider

Dendermonde - onbepaalde duur

Wie we zijn

Kijk naar je woning en je ziet de wereld van Veldeman. Bij ons kunnen particulieren en bedrijven terecht voor alle interieurprojecten, van schilderwerken over decoratie tot totaalrenovaties, inclusief schrijnwerk op maat en vloerbekleding. We zijn een gezond en groeiend familiebedrijf met een passie voor kwaliteitsvolle afwerking. We transformeren zowel privéwoningen als scholen, handelszaken of overheidsgebouwen. Veldeman is een werkgever die tegelijk stabiel en betrouwbaar is maar ook een vlotte en informele cultuur heeft, gebaseerd op respect voor de mensen die elke dag kleur geven aan de projecten van onze klanten.


Solliciteer nu
vacature-image

Taken en verantwoordelijkheden

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de volledige opvolging van projecten in de afwerkingssector, meer bepaald schilderwerken en zachte vloerbekleding. Jouw klanten situeren zich voornamelijk in de professionele en institutionele markt.

Je takenpakket bestaat oa. uit:

  • Opvolging van projecten: opmetingen, offerte, nacalculatie, werforganisatie, personeel aansturen, materialen organiseren enz.
  • Je bent verantwoordelijk voor het vastleggen en coördineren van zowel eigen personeel als onderaannemers.
  • Je werkt actief mee aan de groei van deze bedrijfstak.
  • Je bewaakt de kwaliteits en veiligheidsnormen die verbonden zijn aan de uitvoering en oplevering van de werf. Daarvoor werk je nauw samen met de werfleider en onze onderaannemers.
  • Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder en je bent in continu overleg met hem betreffende de voortgang en de organisatie van de werven waarvoor je verantwoordelijk bent.
  • Voor de klant ben je het vast aanspreekpunt.
  • Je staat in voor de administratieve en financiële opvolging van de projecten.

Profiel kandidaat

  • De ideale kandidaat is klantgericht, zeer nauwkeurig en kan een druk gevulde agenda vlot organiseren.
  • Je denkt en handelt proactief en anticipeert op die manier op mogelijke problemen. Doen er zich toch problemen voor, dan treed je doortastend op.
  • Je houdt van een no-nonsensementaliteit & werkt graag autonoom. Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin en bent organisatorisch sterk onderlegd.
  • Je hebt een grondige kennis van MS Office en kan vlot met de pc werken. Ervaring in een ERP-pakket is hierbij een plus.

Wij bieden

Een uitdagende functie in een groeiend en dynamisch bedrijf, waarbij je door de bedrijfsleiding sterk ondersteund wordt. Een zeer gevarieerde job in een open organisatie met aandacht voor elke medewerker.

Een aantrekkelijk verloningspakket met extralegale voordelen zoals bedrijfswagen, laptop, gsm, hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques.

Heb je vragen over deze functie?

Diane Suykens
HR Business Partner

Stel uw vraag